Tel: (+40) 0758 014 611

Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal


1. Introducere


Prezentul document este intocmit in acord cu si in vederea implementarii dispozitiilor Regulamentului (UE) nr. 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date („Regulamentul”);

Prezentul document va este adresat in calitatea dvs. utilizator al site-ului www.MediaAcademy.ro si are ca scop informarea Dvs. in acord cu prevederile Regulamentului, cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal de catre SAE Multimedia SRL.

In acord cu prevederile art. 13 din Regulament, va aducem la cunostinta urmatoarele informatii:


2. Identitatea si datele de contact ale Operatorului


Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate de catre: SAE Multimedia SRL, o societate romana, înregistrata la Registrul Comerţului, cu nr. J40/5764/2014, cod fiscal RO 33165447, reprezentata legal de Gabriel Iosif in calitate de administrator.

Conform Termenilor si Conditiilor site-ului SAE Multimedia SRL opereaza website-ul www.MediaAcademy.ro si furnizeaza servicii catre utilizatori (adica si catre dvs.) Pe cale de consecinta, SAE Multimedia SRL prelucreaza o serie de date cu caracter personal care va apartin.

3. Datele cu caracter personal pe care le prelucram


Putem prelucra urmatoarele date cu caracter personal, in ceea ce va priveste: nume si prenume, email, numar de telefon, date privind cursul care va intereseaza, data, ora, ziua in care ati trimis catre noi formulare disponibile pe acest site, cursul la care v-ati inscris, calificativele obtinute.

4. Scopurile in care va sunt prelucrate datele cu caracter personal


Prelucram datele dvs. in urmatoarele scopuri:

  1. Prelucram datele mentionate la art. 3, respectiv pentru a va putea furniza servicii, respectiv pentru a va putea inscrie la cursuri, evenimente, a putea emite facturi, intocmi contracte, emite diplome.
  2. Prelucram urmatoarele date: nume, prenume, email, telefon in scop de marketing, respectiv pentru a va transmite comunicari comerciale despre produsele si serviciile SAE Multimedia SRL sau pentru a va face recomandari de cursuri, a va anunta datele la care incep cursurile care va intereseaza. Prelucram aceste date numai daca avem consimtamantul dvs.

Nu prelucram datele dvs. cu caracter personal in alte scopuri, urmand a va informa si/sau dupa caz a obtine consimtamantul dvs., conform prevederilor legale incidente, in situatia in care vom intentiona sa prelucram/vom prelucra datele dvs. cu caracter personal si in alte scopuri.

5. Temeiurile in baza carora prelucram datele dvs. cu caracter personal


Prelucram datele cu caracter personal mentionate la art. 3 in baza dispozitiilor art. 6 alin. 1 lit. b din Regulament, respectiv in temeiul incheierii si executarii unui contract (respectiv pentru a va putea furniza Serviciile conform Termenilor si Conditiilor Platformei). Daca nu sunteti de acord sa ne furnizati datele aceste date nu va vom putea presta Serviciile noastre, respectiv nu veti avea posibilitatea de a face cursuri.

De asemenea prelucram datele cu caracter personal mentionate la art. 3 in baza dispozitiilor art. 6 alin. 1 lit.  c din Regulament, in temeiul unei obligatii legale, atunci cand este necesar sa patram o evidenta a cursurilor efectuate, pentru a justifica serviciile prestate si facturate.

Prelucram urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, email, telefon, in scop de marketing, in baza dispozitiilor art. 6 alin. 1 lit. a din Regulament, respectiv in baza consimtamantului dvs., daca ni l-ati acordat.

6. Perioada de stocare a datelor dvs. cu caracter personal


Vom stoca datele dvs. cu caracter personal mentionate la art. 3 dupa caz:

  • Daca sunteti interesat de un anumit curs sau ati efectuat un curs vom pastra datele Dvs. pana in momentul in care la initiativa Dvs. sau a nostra le vom sterge.
  • Vom stoca datele dvs.: nume, prenume, email, telefon pe atunci cand le prelucram in scop de marketing, pana la momentul la care va retrageti consimtamantul, dar nu mai mult de 5 ani.
  • La expirarea perioadei pentru care datele dvs. sunt stocate, acestea vor fi sterse sau anonimizate ireversibil.


7. Destinatarii datelor cu caracter personal


Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate de catre noi, in calitate de Operator.

Nu vom divulga datele dvs. cu caracter personal catre terti, cu urmatoarele exceptii: vom putea transmite datele dvs. catre autoritatile competente care ne vor solicita sau carora avem obligatia de a le furniza datele dvs. in temeiul unei prevederi legale; vom putea transmite datele dvs. catre avocati, executori judecatoresti sau instante de judecata in situatia in care incalcati obligatiile asumate fata de SAE Multimedia SRL conform termenilor si conditiilor site-ului si intelegem sa ne exercitam drepturile legale in vederea recuperarii prejudiciului cauzat, alte situatii prevazute de lege.

Precizam ca in fiecare situatie in care vom transmite datele dvs. tertilor ne vom asigura ca transferam numai acele date necesare pentru indeplinirea scopului in care datele dvs. sunt transmise, asigurandu-ne ca nu vom transmite in nicio situatie mai multe date decat este necesar.


8. Unde stocam datele dvs. cu caracter personal


Datele dvs. cu caracter personal sunt stocate pe teritoriul Uniunii Europene.


9. Masuri de securitate


Prelucram datele dvs. cu caracter personal, in acord cu politica noastra interna privind securitatea datelor. In acest sens va asiguram ca am implementat toate masurile de securitate impuse de legislatia in vigoare pentru asigurarea securitatii datelor dvs.

In caz de incalcare a securitatii datelor dvs. cu caracter personal susceptibila sa genereze un risc ridicat pentru drepturile si libertatile dvs., va vom informa fara intarzieri despre aceasta incalcare si vom lua toate masurile necesare pentru a remedia problema si/sau pentru a atenua efectele negative.


10. Procese decizionale automate


Precizam ca nu folosim procese decizionale automate in ceea ce va priveste, respectiv nu veti face obiectul unor decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri.

11. Drepturile dvs.

  1. Dreptul de acces.
    Aveti dreptul sa obtineti o confirmare a prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal si sa obtineti accesul la aceste date. In masura in care ne veti transmite o solicitare in acest sens, va vom pune la dispozitie o copie a datelor cu caracter personal pe care le prelucram despre dvs. alaturi de toate informatiile pe care avem obligatia sa vi le furnizam, in acord cu prevederile Regulamentului.
  2. Dreptul de rectificare si stergere.
    Aveti dreptul sa solicitati corectarea datelor cu caracter personal incorecte, inexacte sau incomplete. De asemenea aveti dreptul sa solicitati stergerea datelor cu caracter personal cand acestea nu mai sunt necesare in raport de scopurile pentru care au fost prelucrate, sau daca prelucrarea acestora este ilegala.
  3. Dreptul la restrictionarea prelucrarii
    Aveti dreptul sa solicitati restrictionarea prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in urmatoarele cazuri: contestati exactitatea datelor, caz in care puteti solicita restrictioarea prelucrarii pentru perioada de timp in care facem verificam exactitatea datelor; prelucrarea este ilegala si va opuneti stergerii datelor; nu mai avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal, dar dvs. le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.
  4. Dreptul la opozitie
    Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in scopuri de marketing sau din motive legate de situatia particulara in care va aflati. Intr-o atare situatie, nu vom mai prelucra datele dvs. cu caracter personal, cu exceptia situatiei in care vom demonstra ca avem motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor dvs.
  5. Dreptul la portabilitatea datelor
    Aveti dreptul de a primi datele cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat si care va privesc intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat. Aveti totodata dreptul de a transmite aceste date unui alt operator.


12. Exercitarea drepturilor dvs.

Pentru a va exercita oricare din drepturile, va rugam sa ne transmiteti solicitarea dvs. in scris, la adresa de email: bucharest@sae.edu.

Vom raspunde solicitarii dvs. fara intarzieri nejustificate, in termen de cel mult o luna, cu exceptia situatiei in care din cauza complexitatii sau a numarului cererilor vom fi nevoiti sa prelungim termenul de raspuns cu maxim 2 luni, conform Regulamentului.

Totodata previzam ca va vom putea solicita sa furnizati informatii pentru a va confirma identitatea (de exemplu, sa faceti clic pe un link de verificare, sa introduceti un nume de utilizator sau o parola) pentru a va exercita drepturile.


13. Cookie-uri


Site-ul www.MediaAcademy.ro foloseste cookie-uri, in special de urmatoarele tipuri: Cookie-uri de performanta si folosire a Aplicatiei;  Cookie-uri de analiza a vizitatorilor; Cookie-uri de inregistrare. In acest scop folosim platforma Google Analytics. Cookie-urile nu solicita alte informatii cu caracter personal despre dvs. pentru a putea fi utilizate.

Solicitarea de cookie-urile ne permite sa va oferim o experienta mai buna in cadrul Aplicatiei. Aveti posibilitatea de a dezactiva sau de a refuza primirea de cookie-uri insa exista riscul ca in acest caz accesarea Platforma Ialoc.ro.ro sa devina dificil de vizitat si/sau utilizat.

14. Depunerea unei plangeri la Autoritatea de Supraveghere


In cazul in care apreciati ca drepturile dvs. au fost incalcate, puteti depune o plangere la Autoritatea de Supraveghere competenta, respectiv Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, cu sediul in B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod postal 010336 Bucuresti, Romania.


15. Date de contact


Pentru orice solicitare ne puteti contacta la adresa de email: bucharest@sae.edu


Prezentul document a fost creat si se afla in vigoare incepand cu data de: 22.05.2018

Despre  Noi

Academia a fost înființată în baza unui acord de franciză în anul 2011 și a funcționat 8 ani ca Institutul SAE București. După o perioada de 3 ani în primul campus, școala s-a mutat într-o nouă locație mult mai încăpătoare, în apropierea stației de Metrou Grivița. În această locație sustinem cursuri în domeniul Audio - Inginerie Audio, Live Sound, Producție Muzicală, Mixing dar și în domeniul Gaming, respectiv Modelare, Animație, Game Design, Level Design, Unreal. În timpul rămas liber, realizăm diverse proiecte muzicale: recording, mixing, mastering, voice over. Ca urmare a suspendarii activitatii pe perioada starii de urgenta, si a reluarii cursurilor in regim restrans, conform noilor prevederi de distantare sociala pe durata acestor luni ne puteti gasi in incinta Flaros, langa statia de metrou Timpuri Noi.