Tel: (+40) 0758 014 611

Dacă va doriti sa vizitati scoala puteti face asta oricând în intervalul orar 10.00-18.00, de luni până vineri, cu o programare în prealabil.

Unul din colegii noștri va va face un tur de prezentare, oferindu-va mai multe detalii despre facilitățile și cursurile noastre.

Ne gasiti la adresa de pe Calea Griviței 355-357, București in imediata vecinatate a blocului turn.

Vă așteptăm!

Rezerva un tur

captcha

Despre  Noi

Academia a fost înființată în baza unui acord de franciză în anul 2011 și a funcționat 8 ani ca Institutul SAE București. După o perioada de 3 ani în primul campus, școala s-a mutat într-o nouă locație mult mai încăpătoare, în apropierea stației de Metrou Grivița. În această locație sustinem cursuri în domeniul Audio - Inginerie Audio, Live Sound, Producție Muzicală, Mixing dar și în domeniul Gaming, respectiv Modelare, Animație, Game Design, Level Design, Unreal. În timpul rămas liber, realizăm diverse proiecte muzicale: recording, mixing, mastering, voice over. Ca urmare a suspendarii activitatii pe perioada starii de urgenta, si a reluarii cursurilor in regim restrans, conform noilor prevederi de distantare sociala pe durata acestor luni ne puteti gasi in incinta Flaros, langa statia de metrou Timpuri Noi.