Tel: (+40) 0758 014 611

Discount de student

Elevii și studenții beneficiază de 5% discount la cursurile scurte.

Orice persoană care a finalizat cursurile de Diplomă se poate înscrie la cursurile scurte, beneficiind de o reducere de 10% din prețul afișat.

Discount pentru prieteni

Două persoane sau mai multe care se înscriu împreună la un curs scurt pot beneficia fiecare de o reducere de 5%.

Discount Early Bird

Înscrierile din perioada 1.06.2019 - 31.07.2019 beneficiaza de 50% discount la taxa de înregistrare. Se aplică pentru cursurile de Diplomă de 12 luni.

Discount Elev Silitor

Elevii care la finalul cursurilor au note peste 9 și prezențe peste 90%, primesc înapoi echivalentul a 500 euro din taxa de studiu. Se aplică pentru cursurile de Diplomă de 12 luni.

Doar o singură categorie de discount poate fi aplicată la un moment dat.

Despre  Noi

Academia a fost înființată în baza unui acord de franciză în anul 2011 și a funcționat 8 ani ca Institutul SAE București. După o perioada de 3 ani în primul campus, școala s-a mutat într-o nouă locație mult mai încăpătoare, în apropierea stației de Metrou Grivița. În această locație sustinem cursuri în domeniul Audio - Inginerie Audio, Live Sound, Producție Muzicală, Mixing dar și în domeniul Gaming, respectiv Modelare, Animație, Game Design, Level Design, Unreal. În timpul rămas liber, realizăm diverse proiecte muzicale: recording, mixing, mastering, voice over. Ca urmare a suspendarii activitatii pe perioada starii de urgenta, si a reluarii cursurilor in regim restrans, conform noilor prevederi de distantare sociala pe durata acestor luni ne puteti gasi in incinta Flaros, langa statia de metrou Timpuri Noi.