Tel: (+40) 0758 014 611

Cursuri de Diplomă Inginerie Audio sau Animație&Game Design

- Completați formularul de înregistrare
- Citiți și completați contractul
- Studiați planul nostru de plată și alegeți varianta care vi se potrivește cel mai bine.
- Efectuați o Audiogramă și trimiteți-o la adresa de e-mail: office@mediaacademy.ro (Doar pentru cei interesați de Diploma - Audio Engineering).
- Trimiteți-ne o copie a actului de identitate insotita de dovada finalizarii liceului (Diploma de Bacalaureat sau adeverința de la liceu care atestă că ați terminat 12 clase) la adresa de e-mail: office@mediaacademy.ro

Alternativ, și de preferat, adunați toate aceste documente într-un dosar și veniți cu ele la sediul nostru de pe Calea Griviței nr. 355-357, București. Dacă este prima dată când ne vizitați, vă vom face și un tur al școlii! :) După ce aceste documente sunt în posesia noastră, vom emite și transmite pe e-mail factura proformă pentru plata cursului, în funcție de planul de plată pentru care optați. De la data primirii facturii proforme aveți la dispoziție 7 zile pentru a efectua plata.

La absolvirea acestor cursuri va puteti inscrie intr-un campus SAE pentru a continua studiile si a obtine dupa inca un an de studiu o diploma Universitara.

Pentru alte informații, vă stăm la dispoziție! Ne găsiți și la nr. de telefon: 0758.014.611

 

Cursuri Scurte sau Cursurile de Vară 

- Completați formularul de înregistrare
- Citiți și completați contractul
- Trimiteti-ne o copie a actului de identitate, la adresa de e-mail: office@mediaacademy.ro

Alternativ, și de preferat, adunați toate aceste documente într-un dosar și veniți cu ele la sediul nostru de pe Calea Griviței nr. 355-357, București. Dacă este prima dată când ne vizitați, vă vom face și un tur al școlii! :) După ce aceste documente sunt în posesia noastră, vom emite și transmite pe e-mail factura proformă pentru plata cursului, în funcție de planul de plată pentru care optați. De la data primirii facturii proforme aveți la dispoziție 3 zile pentru a efectua plata.

Pentru alte informații, vă stăm la dispoziție! Ne găsiți și la nr. de telefon: 0758.014.611

 

Despre  Noi

Academia a fost înființată în baza unui acord de franciză în anul 2011 și a funcționat 8 ani ca Institutul SAE București. După o perioada de 3 ani în primul campus, școala s-a mutat într-o nouă locație mult mai încăpătoare, în apropierea stației de Metrou Grivița. În această locație sustinem cursuri în domeniul Audio - Inginerie Audio, Live Sound, Producție Muzicală, Mixing dar și în domeniul Gaming, respectiv Modelare, Animație, Game Design, Level Design, Unreal. În timpul rămas liber, realizăm diverse proiecte muzicale: recording, mixing, mastering, voice over. Ca urmare a suspendarii activitatii pe perioada starii de urgenta, si a reluarii cursurilor in regim restrans, conform noilor prevederi de distantare sociala pe durata acestor luni ne puteti gasi in incinta Flaros, langa statia de metrou Timpuri Noi.