Tel: (+40) 0758 014 611

Cursuri de Maestru de Sunet/Sound Designer/Technician sau Operator Procesare Text Imagine/Game Art Animation

- Completați formularul de înregistrare
- Citiți și completați contractul
- Studiați planul nostru de plată și alegeți varianta care vi se potrivește cel mai bine.
- Trimiteți-ne acordul pentru prelucrarea datelor personale insotit de o copie a actului de identitate si a certificatului de nastere precum si dovada finalizarii liceului (Diploma de Bacalaureat sau adeverința de la liceu care atestă că ați terminat 12 clase) la adresa de e-mail: office@mediaacademy.ro

După ce aceste documente sunt în posesia noastră, dupa confirmarea grupei vom emite și transmite pe e-mail factura proformă pentru plata cursului, în funcție de planul de plată pentru care optați. De la data primirii facturii proforme aveți la dispoziție 7 zile pentru a efectua plata.

La absolvirea acestor cursuri, va puteti inscrie in 3 campusuri SAE pentru a continua studiile si a obtine dupa inca un an de studiu o diploma universitara. Daca doriti acest lucru este important sa ne anuntati inca de la inceput pentru a va pune in legatura cu persoana care se ocupa de inscriere in campusul respectiv si pentru a discuta toate detaliile legate de studiul Dvs. inainte de a face inscrierea in cadrul grupei care va interesaza.

Pentru alte informații, vă stăm la dispoziție! Ne găsiți și la nr. de telefon: 0758.014.611

 

Cursuri Scurte sau Cursurile de Vară 

- Completați formularul de înregistrare
- Citiți și completați contractul
- Trimiteti-ne o copie a actului de identitate impreuna cu acordul pentru prelucrarea datelor personale, la adresa de e-mail: office@mediaacademy.ro

După ce aceste documente sunt în posesia noastră, dupa confirmarea grupei vom emite și transmite pe e-mail catre Dvs. factura proformă pentru plata cursului, în funcție de planul de plată pentru care optați. De la data primirii facturii proforme aveți la dispoziție 3 zile pentru a efectua plata.

Toate facturile sunt emise in format electronic.

Pentru alte informații, vă stăm la dispoziție! Ne găsiți și la nr. de telefon: 0758.014.611

 

Despre  Noi

Academia a fost înființată în baza unui acord de franciză în anul 2011 și a funcționat 8 ani ca Institutul SAE București. După o perioada de 3 ani în primul campus, școala s-a mutat într-o nouă locație mult mai încăpătoare, în apropierea stației de Metrou Grivița. În această locație sustinem cursuri în domeniul Audio - Inginerie Audio, Live Sound, Producție Muzicală, Mixing dar și în domeniul Gaming, respectiv Modelare, Animație, Game Design, Level Design, Unreal. În timpul rămas liber, realizăm diverse proiecte muzicale: recording, mixing, mastering, voice over. Ca urmare a suspendarii activitatii pe perioada starii de urgenta, si a reluarii cursurilor in regim restrans, conform noilor prevederi de distantare sociala pe durata acestor luni ne puteti gasi in incinta Flaros, langa statia de metrou Timpuri Noi.