Tel: (+40) 0758 014 611

Vă așteptăm la sediul nostru, pentru a discuta despre domeniul Audio si 3D

Veți avea ocazia să interacționați cu lectorii, sa asistati la prezentari, sesiuni de discutii deschise sau workshopuri cu teme din industrie.

Această zi este o ocazie perfectă pentru a vizita studiourile și sălile de clasă, a sta de vorbă cu lectorii și de a participa la orice activitate va starneste interesul atat din domeniul Audio cat si din cel 3D.

Daca sunteti interesat de Audio va propunem urmatorul orar:

- Cuvânt de bun venit - ora 11:00

- Prezentare cursuri primavara/vara - ora 11:20

- Worskshop Inregistrare - ora 12:00

Daca sunteti interesat de grafica, modelare sau animatie 3D va propunem urmatorul orar:

- Cuvânt de bun venit - ora 11:00

- Prezentare cursuri primavara/vara - ora 11:20

- Workshop Animatie - ora 12:00

 Veți avea ocazia să interacționați cu lectorii, sa asistati la prezentari, sesiuni de discutii deschise sau workshopuri cu teme din industrie. 

Despre  Noi

Academia a fost înființată în baza unui acord de franciză în anul 2011 și a funcționat 8 ani ca Institutul SAE București. După o perioada de 3 ani în primul campus, școala s-a mutat într-o nouă locație mult mai încăpătoare, în apropierea stației de Metrou Grivița. În această locație sustinem cursuri în domeniul Audio - Inginerie Audio, Live Sound, Producție Muzicală, Mixing dar și în domeniul Gaming, respectiv Modelare, Animație, Game Design, Level Design, Unreal. În timpul rămas liber, realizăm diverse proiecte muzicale: recording, mixing, mastering, voice over. Ca urmare a suspendarii activitatii pe perioada starii de urgenta, si a reluarii cursurilor in regim restrans, conform noilor prevederi de distantare sociala pe durata acestor luni ne puteti gasi in incinta Flaros, langa statia de metrou Timpuri Noi.