Tel: (+40) 0758 014 611

O parte dintre cei care ne-au vizitat: foști cursanți, lectori, vocaliști, instrumentiști, persoane implicate în activitatea pe care o desfășurăm, au lăsat câteva impresii frumoase, pe care dorim să le împărtășim cu voi.

Cele mai multe recenzii vin de la foști cursanți din cadrul cursului scurt de Live Sound, un curs care a devenit extrem de popular în rândul pasionaților de inginerie audio live.

"Cursul de Live Sound este excelent. Informațiile pe care le primești sunt explicate într-o manieră logică, pe înțelesul tuturor, și îți oferă un set solid de norme, care, odată respectate, te vor plasa cu un pas înaintea celorlalți. Iar Radu este un profesionist desăvârșit și un om de nota 10. Recomand cu încredere acest curs" - Andrei Bera.

"Am întâlnit persoane pasionate care ne-au ajutat foarte mult in proiectul nostru pentru defilare! Mulțumim frumos!" - Alexandra Andreea.

 

"Am avut o experiență foarte plăcută la acest studio. Locul arata fantastic și angajații sunt cu adevărat pasionați, implicați și eficienți. Dacă as avea voce mi-as înregistra aici toate piesele" - Teodora Ioana .

 

"Am terminat cursul de Live Sound și le recomand tuturor celor care vor să înceapă o cariera în acest domeniu să vină cu mare încredere la acest curs . Veți avea șansa să-l întâlniți și să lucrați cu Radu Layer Dobra, profesor și profesionist desăvârșit. Eu am început greșit, inspirându-mă din diverse materiale, dar în urma acestui curs am certitudinea că de acum încolo voi face lucrurile corect. Deja mi-e dor de atmosfera de acolo, unde cu siguranță voi reveni :)" - Cristina.

 

"Super profi, seriosi si implicati! Au pus foarte mare accent pe calitate :)!" - Ana Grosu.

 

"Am facut cursul de Live Sound si il recomand cu incredere oricui. Atmosfera este una foarte degajata dar profesionala, iar de invatat inveti lucruri esentiale de mixaj pe care multi le ignora sau pur si simplu nu le stiu. Merita din plin!" - Sergiu.

 

"Am intalnit oameni pasionati, ambientul a fost extrem de placut, iar inregistrarile foarte reusite! Big up!" - Bianca Andreea.

 

"Recomand din toate punctele de vedere, un loc prezentabil, care ofera confort si calitate, cu oameni profi care se ocupa cu foarte mare atentie si rabdare in toate cazurile (atat la inregistrarea unei piese cat si a unei defilari de adolescenti de clasa a 12-a" - Delia.

 

"Cursul de Live Sound la care am participat m-a facut sa inteleg principiile de baza ale functionarii simple si corecte a unei console audio si a derivatelor ei. Odata inteles acest lucru, nu-mi ramane decat sa amplific sunetul in cel mai usor mod posibil, exact de ceea ce are nevoie un singur om pentru a face descifrabil mesajul artistilor transmis de pe o scena altor oameni iubitori de muzica. Pare complicat, dar respectand principiile de baza, sunt sanse mari sa reusesti. Multumesc SAE pentru gazduire, ospitalitate, logistica si, mai mult decat atat, domnului Radu Layer Dobra pentru rabdare, inteligenta si capacitatea de a fi un pedagog si profesionist desavarsit" - George Dragos.

 

"Recomand cursul de Live Sound, este extrem de benefic celor noi in domeniu (si nu numai) datorita prezentarii unui set de valori care se impun in acesta bransa intr-o maniera extrem de prietenoasa si pe intelesul tuturor. Domnul profesor este un bun pedagog care stie sa puncteze cele mai importante aspecte ale acestei meserii. Nota 10!" - Robert.

Despre  Noi

Academia a fost înființată în baza unui acord de franciză în anul 2011 și a funcționat 8 ani ca Institutul SAE București. După o perioada de 3 ani în primul campus, școala s-a mutat într-o nouă locație mult mai încăpătoare, în apropierea stației de Metrou Grivița. În această locație sustinem cursuri în domeniul Audio - Inginerie Audio, Live Sound, Producție Muzicală, Mixing dar și în domeniul Gaming, respectiv Modelare, Animație, Game Design, Level Design, Unreal. În timpul rămas liber, realizăm diverse proiecte muzicale: recording, mixing, mastering, voice over. Ca urmare a suspendarii activitatii pe perioada starii de urgenta, si a reluarii cursurilor in regim restrans, conform noilor prevederi de distantare sociala pe durata acestor luni ne puteti gasi in incinta Flaros, langa statia de metrou Timpuri Noi.