Tel: (+40) 0758 014 611

Academia a fost înființată în baza unui acord de franciză în anul 2011 și a funcționat 8 ani ca Institutul SAE București. După o perioada de 3 ani în primul campus, școala s-a mutat într-o nouă locație mult mai încăpătoare, cu o suprafață de 500 metri pătrați în apropierea stației de Metrou Grivița. Studiourile noi ale campusului precum și sălile de curs au fost realizate de la zero, pentru a oferi studenților cele mai bune condiții de studiu.

În luna mai a anului 2019, școala a fost rebranduită ca Media Academy și își desfășoară în prezent propriile programe academice continuând colaborarea cu SAE pentru cursanții care doresc continuarea studiilor după finalizarea unui curs de 1 an în cadru școlii noastre.

Media Academy continuă să susțină industria media creativă prin furnizarea de educație de calitate internațională în facilități bine proiectate, colaborând îndeaproape cu industria locală. 

Sistemul de pregătire este caracterizat printr-o structră modernă, permanent actualizată și flexibilă. Datorită faptului că nu se urmează sistemul tradițional de învățământ, putem să pregătim în doar un an toate bazele practice ale domeniilor alese. Creativitatea, pregătirea temeinică și practica susținută sunt punctele noastre forte.

Sistemul nostru de predare se află în centrul misiunii noastre și ne propunem să îmbunătățim continuu și să îmbunătățim modul în care studenții noștri învață, astfel încât să-și poată maximiza șansele de angajare imediat dupa absolvire.

Despre  Noi

Academia a fost înființată în baza unui acord de franciză în anul 2011 și a funcționat 8 ani ca Institutul SAE București. După o perioada de 3 ani în primul campus, școala s-a mutat într-o nouă locație mult mai încăpătoare, în apropierea stației de Metrou Grivița. În această locație sustinem cursuri în domeniul Audio - Inginerie Audio, Live Sound, Producție Muzicală, Mixing dar și în domeniul Gaming, respectiv Modelare, Animație, Game Design, Level Design, Unreal. În timpul rămas liber, realizăm diverse proiecte muzicale: recording, mixing, mastering, voice over. Ca urmare a suspendarii activitatii pe perioada starii de urgenta, si a reluarii cursurilor in regim restrans, conform noilor prevederi de distantare sociala pe durata acestor luni ne puteti gasi in incinta Flaros, langa statia de metrou Timpuri Noi.