Tel: (+40) 0758 014 611

De peste 10 ani, Valentin Nadolu este grafician specializat în vehicule pentru jocuri, cu experiență atât în producție cât și project management. De-a lungul timpului a creat vehicule și a condus echipa de vehicule a AMC Pixel Factory pentru jocuri de top cum ar fi Mercenaries 2: World in Flames, Test Drive Unlimited 1 și 2,  Call of Duty Ghosts sau MotoGP 2014. 
A realizat prezentări axate pe Autodesk Maya pentru AMC Pixel Factory și Autodesk și s-a decis să urmeze filiera academică predând cursuri de grafică la Universitatea Politehnica București, SAE Institute iar acum Media Academy. 
În timpul liber meșterește la mașini și citește despre cele mai noi trenduri în metode de texturare procedurală și randare. 

Despre  Noi

Academia a fost înființată în baza unui acord de franciză în anul 2011 și a funcționat 8 ani ca Institutul SAE București. După o perioada de 3 ani în primul campus, școala s-a mutat într-o nouă locație mult mai încăpătoare, în apropierea stației de Metrou Grivița. În această locație sustinem cursuri în domeniul Audio - Inginerie Audio, Live Sound, Producție Muzicală, Mixing dar și în domeniul Gaming, respectiv Modelare, Animație, Game Design, Level Design, Unreal. În timpul rămas liber, realizăm diverse proiecte muzicale: recording, mixing, mastering, voice over. Ca urmare a suspendarii activitatii pe perioada starii de urgenta, si a reluarii cursurilor in regim restrans, conform noilor prevederi de distantare sociala pe durata acestor luni ne puteti gasi in incinta Flaros, langa statia de metrou Timpuri Noi.