Tel: (+40) 0758 014 611

Producător și inginer specializat pe sisteme de sunet live, Radu este unul dintre puținii instructori din lume certificați Digidesign Venue. 

Pe lângă programul de training Digidesign Venue, Radu a mai predat și Advanced Dynamic Techinques ca parte din curicula de Live Sound Diploma a colegiului Alchemea din Londra, dar și cursuri de 110V și 210V de Live Sound. 

S-a alăturat echipei noastre începând cu toamna anului 2013 și reprezintă un model inspirațional pentru studenți.

Despre  Noi

Academia a fost înființată în baza unui acord de franciză în anul 2011 și a funcționat 8 ani ca Institutul SAE București. După o perioada de 3 ani în primul campus, școala s-a mutat într-o nouă locație mult mai încăpătoare, în apropierea stației de Metrou Grivița. În această locație sustinem cursuri în domeniul Audio - Inginerie Audio, Live Sound, Producție Muzicală, Mixing dar și în domeniul Gaming, respectiv Modelare, Animație, Game Design, Level Design, Unreal. În timpul rămas liber, realizăm diverse proiecte muzicale: recording, mixing, mastering, voice over. Ca urmare a suspendarii activitatii pe perioada starii de urgenta, si a reluarii cursurilor in regim restrans, conform noilor prevederi de distantare sociala pe durata acestor luni ne puteti gasi in incinta Flaros, langa statia de metrou Timpuri Noi.