Tel: (+40) 0758 014 611

Dl. Cristi Dobrică este unul dintre cei mai apreciați și respectați ingineri de sunet din România. Abilitățile unice de mixare și masterizare i-au adus aprecieri ale oamenilor importanți din industria muzicală românească și chiar cea internațională.
Cu o experiență de mai bine de 16 ani și câteva albume de aur și platină vândute, a lucrat cu artiști binecunoscuți: J. Ivy, Raptile, Agathodaimon, Renee Santana, B.U.G. Mafia, Guess Who, Phoenix, Iris, Puya, Pasărea Colibri, Loredana, Grasu XXL, Maximilian, Ștefan Bănică, La Familia, M&G, Bere Gratis, Akcent, Directia 5, HI-Q, Timpuri Noi, Nicola and Bitza.

Despre  Noi

Academia a fost înființată în baza unui acord de franciză în anul 2011 și a funcționat 8 ani ca Institutul SAE București. După o perioada de 3 ani în primul campus, școala s-a mutat într-o nouă locație mult mai încăpătoare, în apropierea stației de Metrou Grivița. În această locație sustinem cursuri în domeniul Audio - Inginerie Audio, Live Sound, Producție Muzicală, Mixing dar și în domeniul Gaming, respectiv Modelare, Animație, Game Design, Level Design, Unreal. În timpul rămas liber, realizăm diverse proiecte muzicale: recording, mixing, mastering, voice over. Ca urmare a suspendarii activitatii pe perioada starii de urgenta, si a reluarii cursurilor in regim restrans, conform noilor prevederi de distantare sociala pe durata acestor luni ne puteti gasi in incinta Flaros, langa statia de metrou Timpuri Noi.