Tel: (+40) 0758 014 611

Nu doar autor si ilustrator al cartii Umbrelor Miscate ci si animator cu o experienta de peste 20 de ani si lector apreciat, CălinCazan nu conteneste sa ne uimeasca zi de zi cu pasiunea cu care da viata obiectelor si caracterelor 3D.

Ubisoft nu este singurul studio de renume căruia Dl. Călin Cazan să nu-i fi trecut pragul si cu care sa fi colaborat ca animator 2D și 3D, modelator 3D și artist grafic. Namco Bandai, Gameloft, Amber Studio, Animafilm și Dacodac sunt doar cateva dintre companiile care au beneficiat de experiența și talentul său, talent si dedicatie de care se bucura astazi si elevii nostri.

Este absolvent al Institutului de Arhitectură București si al Universitatii Nationale de Arte Bucuresti, director si scenarist a peste 28 de filme animate, grafician si animator a peste 80 de filme, grafician, modelator si animator a peste 36 de jocuri, o persoana calda care, cu rabdare si indemanare ne invita in minunata lumea animata.  

Despre  Noi

Academia a fost înființată în baza unui acord de franciză în anul 2011 și a funcționat 8 ani ca Institutul SAE București. După o perioada de 3 ani în primul campus, școala s-a mutat într-o nouă locație mult mai încăpătoare, în apropierea stației de Metrou Grivița. În această locație sustinem cursuri în domeniul Audio - Inginerie Audio, Live Sound, Producție Muzicală, Mixing dar și în domeniul Gaming, respectiv Modelare, Animație, Game Design, Level Design, Unreal. În timpul rămas liber, realizăm diverse proiecte muzicale: recording, mixing, mastering, voice over. Ca urmare a suspendarii activitatii pe perioada starii de urgenta, si a reluarii cursurilor in regim restrans, conform noilor prevederi de distantare sociala pe durata acestor luni ne puteti gasi in incinta Flaros, langa statia de metrou Timpuri Noi.