Tel: (+40) 0758 014 611

În viața de zi cu zi este environment artist în cadrul Ubisoft România, însă începând cu luna august a anului 2014, Andra lucrează cu pasiune și motivație și alături de studenții noștri.

"Sunt foarte pasionată, motivată și dedicată de tot ceea ce înseamnă Modelling Environments pentru jocurile video. Scopul meu este să-mi îmbunătățesc constant abilitățile pentru a mă adapta cu ușurință și eficiență la sarcinile cerute. Sunt o persoană serioasă și ingenioasă. Am o capacitate bună de a lucra sub stres și am dezvoltat spirit de echipă. Cred că singura modalitate de a-ți atinge pe deplin potențialul este să faci ceea ce îți place, și asta încerc să și pun în practică. 
Atunci când nu modelez sau nu mă joc, îmi place să citesc despre astronomie și despre cultura civilizațiilor antice. Știința și tehnologia, fantezia și tot ce ține de științifico-fantastic, sunt inspirațiile mele."

Despre  Noi

Academia a fost înființată în baza unui acord de franciză în anul 2011 și a funcționat 8 ani ca Institutul SAE București. După o perioada de 3 ani în primul campus, școala s-a mutat într-o nouă locație mult mai încăpătoare, în apropierea stației de Metrou Grivița. În această locație sustinem cursuri în domeniul Audio - Inginerie Audio, Live Sound, Producție Muzicală, Mixing dar și în domeniul Gaming, respectiv Modelare, Animație, Game Design, Level Design, Unreal. În timpul rămas liber, realizăm diverse proiecte muzicale: recording, mixing, mastering, voice over. Ca urmare a suspendarii activitatii pe perioada starii de urgenta, si a reluarii cursurilor in regim restrans, conform noilor prevederi de distantare sociala pe durata acestor luni ne puteti gasi in incinta Flaros, langa statia de metrou Timpuri Noi.