Tel: (+40) 0758 014 611

În timpul zilei este Game Designer la Amber Studio iar din Octombrie 2018 a început să împărtășească pasiunea pentru jocuri cu elevii noștri.

 

“Sunt pasionată de jocuri și de poveștile pe care le poți spune prin intermediul lor. Atenția la detalii face orice nivel de joc să fie o experiență nouă pentru orice jucător. Printre pasiunile mele se numără și limba japoneză și coreeană, limbi pe care le-am studiat în cadrul facultății de aici și pasiunea pentru cultura asiatică și inspirația din jocurile lor"

Despre  Noi

Academia a fost înființată în baza unui acord de franciză în anul 2011 și a funcționat 8 ani ca Institutul SAE București. După o perioada de 3 ani în primul campus, școala s-a mutat într-o nouă locație mult mai încăpătoare, în apropierea stației de Metrou Grivița. În această locație sustinem cursuri în domeniul Audio - Inginerie Audio, Live Sound, Producție Muzicală, Mixing dar și în domeniul Gaming, respectiv Modelare, Animație, Game Design, Level Design, Unreal. În timpul rămas liber, realizăm diverse proiecte muzicale: recording, mixing, mastering, voice over. Ca urmare a suspendarii activitatii pe perioada starii de urgenta, si a reluarii cursurilor in regim restrans, conform noilor prevederi de distantare sociala pe durata acestor luni ne puteti gasi in incinta Flaros, langa statia de metrou Timpuri Noi.