Tel: (+40) 0758 014 611

Chiar dacă nu ai prelucrat niciodată o fotografie pe calculator, este posibil să fi auzit de Photoshop. 

Lector: Andra Dogaru

Disponibil atât pe Windows cât și pe Mac, Adobe Photoshop este o aplicație extrem de puternică, utilizată de mulți fotografi și designeri profesioniști. Puteți utiliza Photoshop pentru aproape orice tip de editare a imaginilor, cum ar fi retușarea fotografiilor, crearea de grafice de calitate înaltă și multe altele. 

Obiective:

Deoarece Adobe Photoshop este destinat în primul rând profesioniștilor, acesta poate fi oarecum dificil de utilizat, mai ales dacă îl invățați pentru prima dată. Acestea fiind spuse, nu trebuie să invățați toate caracteristicile programului pentru a-l folosi în mod eficient. De-a lungul acestui curs, vă vom ajuta să înțelegeti abilitățile cele mai de bază și esențiale ale Photoshop-ului, printre care, tehnici mai avansate pentru editare / manipulare / compunere de imagini.

Calificare:

Certificat Intro în Adobe Photoshop.

Conținut:

- Navigarea și editarea spațiului de lucru;
- Lucrul cu documente și fișiere;
- Layers și Blend Modes;
- Instrumente pentru pictură;
- Instrumente de retușare;
- Lucrul cu Type Tool;
- Introducere în lumea fotomanipulării;

Software:

Adobe Photoshop 2018

Cerințe:

Pentru cei cu vârste curpinse între 15 și 18 ani, este necesar acordul părinților.

Durată:

  • 6 săptămâni;
  • 1 sesiune / săptămână;
  • 3 ore / sesiune.

Despre  Noi

Academia a fost înființată în baza unui acord de franciză în anul 2011 și a funcționat 8 ani ca Institutul SAE București. După o perioada de 3 ani în primul campus, școala s-a mutat într-o nouă locație mult mai încăpătoare, în apropierea stației de Metrou Grivița. În această locație sustinem cursuri în domeniul Audio - Inginerie Audio, Live Sound, Producție Muzicală, Mixing dar și în domeniul Gaming, respectiv Modelare, Animație, Game Design, Level Design, Unreal. În timpul rămas liber, realizăm diverse proiecte muzicale: recording, mixing, mastering, voice over. Ca urmare a suspendarii activitatii pe perioada starii de urgenta, si a reluarii cursurilor in regim restrans, conform noilor prevederi de distantare sociala pe durata acestor luni ne puteti gasi in incinta Flaros, langa statia de metrou Timpuri Noi.