Tel: (+40) 0758 014 611

Mai ușor decât a răspunde la întrebarea "ce poți face cu zbrush?" este să raspunzi la întrebarea "ce nu poți face în Zbrush?".


calendar
Calendar cursuri
inscrie te
Inscrie-te acum
tur
Rezerva un tur

Lector: Marius Andrei

Realizarea unui obiect 3D organic, unic și autentic este o provocare pentru orice începător, însă cu ajutorul acestui curs veți putea edita, adăuga detalii pe obiectul de lucru, astfel încât să îl faceți să arate așa cum vă doriți. 

Obiective:

Familiarizarea cu interfața softului Zbrush, învățarea brush-urilor și a tool-urilor care trebuie folosite pentru modelarea și adăugarea de detalii pe obiectele modelate.

Conținutul cursului include: 

- Interfața Zbrush;
- Silueta, Zspheres;
- Brush-uri și funcția de mascare;
- Projection Master, Brush Modifiers & Customization, Strokes and Alphas;
- Polygroups;
- Detalii pe suprafață;
- Optimizarea geometriei;
- Work flow dynamesh to zremesher;
- Metode de prezentare;

Software:

Zbrush

Calificare:

Certificat Zbrush Intro

Cerințe:

Vârsta de 18 ani împliniți în momentul începerii cursului, sau peste 16 ani cu acordul părinților.

Durată:

  • 6 săptămâni;
  • 2 sesiuni / săptămână;
  • 3 ore / sesiune.

Despre  Noi

Academia a fost înființată în baza unui acord de franciză în anul 2011 și a funcționat 8 ani ca Institutul SAE București. După o perioada de 3 ani în primul campus, școala s-a mutat într-o nouă locație mult mai încăpătoare, în apropierea stației de Metrou Grivița. În această locație sustinem cursuri în domeniul Audio - Inginerie Audio, Live Sound, Producție Muzicală, Mixing dar și în domeniul Gaming, respectiv Modelare, Animație, Game Design, Level Design, Unreal. În timpul rămas liber, realizăm diverse proiecte muzicale: recording, mixing, mastering, voice over. Ca urmare a suspendarii activitatii pe perioada starii de urgenta, si a reluarii cursurilor in regim restrans, conform noilor prevederi de distantare sociala pe durata acestor luni ne puteti gasi in incinta Flaros, langa statia de metrou Timpuri Noi.