Tel: (+40) 0758 014 611

Cursanții care vor frecventa acest curs vor lucra cu ultima versiune a programului Maya, într-un mediu cald și creativ. Obiectivul cursului este de a oferi cunostinte practice, feedback fiecărui cursant în cadrul fiecărei lecții, promovarea lucrului individual suplimentar acasă atât pe parcursul studiului cât și după absolvirea cursului. 

 

Lector: Valentin Nadolu                                                                                                                    

Acest curs scurt se concentrează pe operarea programului Autodesk Maya 2019 și parcurge de la noțiuni de bază, până la funcții avansate, cu tehnici de modelare 3D. Cursanților le va fi oferită o pregătire temeinică asupra modurilor de utilizare a programului dar și informații valoroase despre modelarea obiectelor, realizarea texturilor, geometrii, UV-uri.

Obiective:

Cursanții participanți la cursul scurt de Maya în cadrul Institutiei Media Academy vor dezvolta abilitățile de operare a programului Maya, unul din programele standard pentru modelare, texturare, lumini, randare.

Conținutul cursului include:

- Introducere Autodesk Maya 2019;
- Interacționarea cu Maya și scurtături uzuale;
- Noțiuni generale de modelare 3D;
- Noțiuni avansate de modelare 3D;
- Modelarea low și high resolution;
- Deformeri;
- Geometrii Live și Maya Modeling Toolkit;
- Lucrul cu coordonate UV;
- Materiale și texturi folosite în jocuri;

Vă va fi de folos acest curs, dacă:

- Dorești să înveți modelare, realizare UV și texturare;
- Dorești să afli mai multe despre cum se realizează obiectele pe care le vezi în jocuri sau filme;
- Lucrezi deja într-un program 3D însă dorești să te perfecționezi și să devii mai eficient.

Calificare:

Certificat Intro Autodesk Maya

Software:

Autodesk Maya 2019

Cerințe:

Vârsta minimă de 18 ani, împlinită în momentul începerii cursului

Durată:

  • 6 săptămâni;
  • 2 sesiuni / săptămână;
  • 3 ore / sesiune;
  • program după amiază de la 6.00 PM.

 

Despre  Noi

Academia a fost înființată în baza unui acord de franciză în anul 2011 și a funcționat 8 ani ca Institutul SAE București. După o perioada de 3 ani în primul campus, școala s-a mutat într-o nouă locație mult mai încăpătoare, în apropierea stației de Metrou Grivița. În această locație sustinem cursuri în domeniul Audio - Inginerie Audio, Live Sound, Producție Muzicală, Mixing dar și în domeniul Gaming, respectiv Modelare, Animație, Game Design, Level Design, Unreal. În timpul rămas liber, realizăm diverse proiecte muzicale: recording, mixing, mastering, voice over. Ca urmare a suspendarii activitatii pe perioada starii de urgenta, si a reluarii cursurilor in regim restrans, conform noilor prevederi de distantare sociala pe durata acestor luni ne puteti gasi in incinta Flaros, langa statia de metrou Timpuri Noi.