Tel: (+40) 0758 014 611

Să învățăm despre proporții, corpul uman, lumini și umbre după un model adevărat. Pornim de la 0 într-un domeniu în care oricine poate învăța cu puțină muncă și dedicație.


calendar
Calendar cursuri
inscrie te
Inscrie-te acum
tur
Rezerva un tur

Lector: Ovidiu Croitoru

Desenul este una dintre cele mai vechi forme de exprimare umană și, ca scrisul de mână, o formă specială de comunicare ce necesită mult exercițiu pentru a putea fi stăpânită. Cu toate acestea, există câteva trucuri și sfaturi pentru a ajunge mai ușor la performanțe. Îndemânarea poate fi învățată, dar creativitatea trebuie să vină din noi.

Obiective:

Participareala un curs de desen, grafică și ilustrație, ajută la deblocarea creativității, coordonarea mână - ochi și dezvoltarea spiritului de observație. Desenul este, adesea, o modaliatete de explorare cu accent considerabil pe observarea și rezolvarea problemelor de compoziție vizuală. Studenții vor explora mai multe categorii de desen precum linia corpului uman, schițe și măzgălituri, ilustrația animată și desenul de linie și hașură. Instrumentele utilizate includ creioanele de tip B, penița și tușul, creioane colorate și acuarelice, linere și pensule.

Conținutul cursului include:

- Tehnici și metode de reprezentare în desen - linia, hașura, grafica și ilustrația;
- Desenul după obiecte - compoziție și prespectivă;
- Hașură - tehnici de valorare, reprezentarea volumului prin lumini și umbre, redarea în hașură a texturilor;
- Figura umană - desen după corpul uman;
- Schițe și idei;

Calificare:

Certificat Curs Desen

Cerințe:

Singura cerință este să aveți 18 ani, împliniți în momentul începerii cursului.

Durată:

  • 4 săptămâni;
  • 2 sesiuni / săptămână;
  • 3 ore / sesiune;

Despre  Noi

Academia a fost înființată în baza unui acord de franciză în anul 2011 și a funcționat 8 ani ca Institutul SAE București. După o perioada de 3 ani în primul campus, școala s-a mutat într-o nouă locație mult mai încăpătoare, în apropierea stației de Metrou Grivița. În această locație sustinem cursuri în domeniul Audio - Inginerie Audio, Live Sound, Producție Muzicală, Mixing dar și în domeniul Gaming, respectiv Modelare, Animație, Game Design, Level Design, Unreal. În timpul rămas liber, realizăm diverse proiecte muzicale: recording, mixing, mastering, voice over. Ca urmare a suspendarii activitatii pe perioada starii de urgenta, si a reluarii cursurilor in regim restrans, conform noilor prevederi de distantare sociala pe durata acestor luni ne puteti gasi in incinta Flaros, langa statia de metrou Timpuri Noi.