Tel: (+40) 0758 014 611

La finalizarea acestui curs veți avea cunoștințele necesare de grafică 3D pentru a vă realiza propriile proiecte sau un portofoliu de angajare în domeniul jocurilor video, vizualizărilor arhitecturale sau producției multimedia, folosind 3D Studio Max și Unreal Engine.

calendar
Calendar cursuri
inscrie te
Inscrie-te acum
tur
Rezerva un tur

Lector: George Cherchează                                                                                       

Acest curs își propune să vă învețe atât realizara de grafică 3D până la un nivel intermediar în 3D Studio Max, cât și integrarea obiectelor modelate într-un joc video / realizarea unor proiecte de arhitectură sau producții multimedia, folosind Unreal Engine.

Obiective:

Obiectivul principal al cursului "Grafică 3D aplicată folosind 3DS Max și Unreal" este să învețe cursanții cele mai importante concepte și tehnici de grafică 3D până la un nivel intermediar de competență, utilizând unul dintre cele mai folosite softuri din industria multimedia, 3D Studio Max.
Obiectivul secundar este realizarea unui proiect personal în Unreal Engine, cu ajutorul căruia cursanții vor înțelege mai bine cum este folosită și integrată grafica 3D într-un produs finit, iar la încheierea cursului să îl poată folosi pe post de portofoliu.

Calificare:

Certificat în Grafică 3D aplicată folosind 3DsMax și Unreal.

Software:

3Ds Max, Unreal.

Cerințe:

Singura cerință este vârsta de 18 ani, împliniți în momentul începerii cursului.

Durată:

  • 6 săptămâni:
  • 2 sesiuni / săptămână;
  • 3 ore / sesiune;

Despre  Noi

Academia a fost înființată în baza unui acord de franciză în anul 2011 și a funcționat 8 ani ca Institutul SAE București. După o perioada de 3 ani în primul campus, școala s-a mutat într-o nouă locație mult mai încăpătoare, în apropierea stației de Metrou Grivița. În această locație sustinem cursuri în domeniul Audio - Inginerie Audio, Live Sound, Producție Muzicală, Mixing dar și în domeniul Gaming, respectiv Modelare, Animație, Game Design, Level Design, Unreal. În timpul rămas liber, realizăm diverse proiecte muzicale: recording, mixing, mastering, voice over. Ca urmare a suspendarii activitatii pe perioada starii de urgenta, si a reluarii cursurilor in regim restrans, conform noilor prevederi de distantare sociala pe durata acestor luni ne puteti gasi in incinta Flaros, langa statia de metrou Timpuri Noi.