Tel: (+40) 0758 014 611

Cursul de Animație și Game Design începe pe data de 4.11.2019 și se concentrează pe modelare, texturare, animatie, realizare de caracter, game design, level design si integrare in Unreal. Animația 3D este o componentă importantă a sectorului grafic, artistic sau multimedia. Ea este folosită în medii virtuale, jocuri de calculator, producții cinematografice, prezentări, vizualizari arhitecturale și mediul online.

Animația înseamnă pentru tine mai mult decât desene animate? Ești absolut sigur că animațiile pe calculator vor lua locul celor tradiționale? Gaming-ul înseamnă mai mult decât o plăcere de a petrece timpul liber? Atunci poate trebuie să iei in considerare să studiezi Animație și Game Design, program cu durata de un an, realizat după curricula SAE in cadrul scolii noastre.

Percepția animației de mișcare continuă poate fi o iluzie, dar recompensele sale nu sunt deloc iluzorii. Studiind Animație și Game Design la Media Academy, vei deveni stăpân pe competențele tehnice necesare unei cariere profitabile în Animație, Modelare sau Gaming. 

Cursul Animație și Game Design pornește cu noțiuni introductive, lucru cu interfața și modelarea 3D într-unul dintre cele mai folosite programe din suita Autodesk pentru modelare hard surface - 3DsMax. În același timp se face introducerea în modelarea organică și lucrul cu interfața în programul Zbrush, notiuni fundamentale de desen anatomic cât și realizarea designului de joc, astfel incat dupa primele 15 saptamâni elevii vor avea noțiuni de bază despre cum trebuie abordat un obiect pentru modelare și care sunt pașii pe care trebuie să îi urmeze pentru realizarea corectă a geometriei, UV-urilor și back-urilor atât în modelarea organică cât si în cea hard surface.

Cursul continuă apoi cu realizarea unui Environment modular, Texturare, Animație 3D, Game Design si Design de Caracter pentru a se incheia cu realizarea si integrarea în Unreal a unui scurte animatii de personaj realizate de fiecare elev într-un environment unic complet.

Certificare:

  • Diplomă în Animație 3D și Game Design;
  • Durată: 12 luni.

Desfășurarea cursurilor:

Full-time: 4 ședințe a câte 3 ore pe săptămână;

Ședinte practice:

Rezervări individuale;
Acces la toate facilitățile cel putin 5 zile pe săptămână, 8 ore pe zi;

Cerințe la înscriere;

Vârstă minimă: 18 ani;
Dovadă de finalizare a 12 clase;

Opțiuni de carieră:

Modelator 3D;
Animator 3D;
Realizator de texturi;
Artist 3D caracter;
Artist 3D environment;
Game Designer;
Antreprenor în Digital Media;
Realizator story board;
Level Designer;

Dată de începere:

Despre  Noi

Academia a fost înființată în baza unui acord de franciză în anul 2011 și a funcționat 8 ani ca Institutul SAE București. După o perioada de 3 ani în primul campus, școala s-a mutat într-o nouă locație mult mai încăpătoare, în apropierea stației de Metrou Grivița. În această locație sustinem cursuri în domeniul Audio - Inginerie Audio, Live Sound, Producție Muzicală, Mixing dar și în domeniul Gaming, respectiv Modelare, Animație, Game Design, Level Design, Unreal. În timpul rămas liber, realizăm diverse proiecte muzicale: recording, mixing, mastering, voice over. Ca urmare a suspendarii activitatii pe perioada starii de urgenta, si a reluarii cursurilor in regim restrans, conform noilor prevederi de distantare sociala pe durata acestor luni ne puteti gasi in incinta Flaros, langa statia de metrou Timpuri Noi.