Tel: (+40) 0758 014 611

Cursul isi propune sa puna baza cunostintelor de teorie muzicala pentru a putea compune muzica intr-un mod corect.

calendar
Calendar cursuri
inscrie te
Inscrie-te acum
tur
Rezerva un tur

 Lector: Florin Săveanu

Obiective

Cursul de Productie muzicală pentru tineri adulți, oferă cunoștințe în aspectele majore ale producției muzicale și reprezintă o bază solidă pentru tinerii care doresc să înceapă să lucreze în acest domeniu sau lucrează deja, însă au nevoie de suport. 

Cursanții vor avea posibilitatea de a alege între Ableton Live și Cubase ca DAW de bază pentru a crea sunete/muzică, însa pe parcursul ședințelor de lucru vor fi prezentate și alte softuri care vor putea fi folosite pentru experimentare sau utilizare individuală.

Îți va fi de folos acest curs, dacă:

- Ai cunoștințe de bază asupra creației muzicale, dar vrei sa le îmbunătățești și să te dezvolți într-un mod profesional.
- Doriți să vă îmbunătățiți semnificativ cunoștințele de teorie a muzicii.

Calificare:

Certificat Producție Muzicală 

Software:

Ableton Live, Cubase Pro.

Cerințe:

Înclinație spre muzică;
Vârsta minimă de 16 ani.

Durată

  • 5 săptămâni;
  • 2 sesiuni / săptămână, marți și miercuri, de la ora 18:00;
  • 2,5 ore / sesiune; 

Despre  Noi

Academia a fost înființată în baza unui acord de franciză în anul 2011 și a funcționat 8 ani ca Institutul SAE București. După o perioada de 3 ani în primul campus, școala s-a mutat într-o nouă locație mult mai încăpătoare, în apropierea stației de Metrou Grivița. În această locație sustinem cursuri în domeniul Audio - Inginerie Audio, Live Sound, Producție Muzicală, Mixing dar și în domeniul Gaming, respectiv Modelare, Animație, Game Design, Level Design, Unreal. În timpul rămas liber, realizăm diverse proiecte muzicale: recording, mixing, mastering, voice over. Ca urmare a suspendarii activitatii pe perioada starii de urgenta, si a reluarii cursurilor in regim restrans, conform noilor prevederi de distantare sociala pe durata acestor luni ne puteti gasi in incinta Flaros, langa statia de metrou Timpuri Noi.