Tel: (+40) 0758 014 611

Cu o combinație ideală de sfaturi și trucuri folosite de unele dintre cele mai importante personalități din domeniu, acest scurt curs este neprețuit pentru a deprinde, direct de la profesioniști, abilități noi pentru mixaj si masterizare. 

inscrie te
Inscrie-te acum
tur
Rezerva un tur

 

Lector: Cristi Dobrică

Cele 6 sesiuni practice și teoretice vă vor ghida prin mentalitatea unui inginer de mixaj profesionist și vor explica de ce o înregistrare bună vă ajuta la un mixaj și mai bun. Vor fi abordate subiecte precum EQ, nivele, panoramare, pregatirea unei piste pentru efecte ca Reverb, Delay și Chorus. De asemenea, se va discuta despre cum funcționează compresia și cum te poate influența rezultatul. 

Obiective

La terminarea cursului, studenții vor ști ce este mixajul, când să înceapă acest proces, care sunt diferitele abordări și consecințele lor asupra produsului final. Pe parcursul celor 6 ședințe de curs, cursanții vor trece prin toate etapele mixajului, vor primi feedback și vor putea lucra propriile proiecte pentru a avea un produs propriu finit.

Conținutul cursului include:

- Tehnici avansate de mixaj pentru tobe, bass, chitări, voce, etc.
- Tehnici de masterizare

Vă va fi de folos acest curs dacă:

- Sunteți un muzician care vrea să obțină un sunet final mai bun pentru melodiile sale.
- Sunteți un producător muzical care dorește să afle mai multe despre mixaj.
- Doriți să vă îmbunătățiți semnificativ cunoștințele despre mixaj si masterizare. 
- Sunteți un producător muzical / inginer de sunet care dorește să își reîmprospăteze abordarea.

Calificare

Certificat Secrets Of Mixing

Software

Pro Tools 2019.12

Cerințe

Notă: Sunt necesare cunoștinte minime ale programului Pro Tools;

Să fi mixat cel puțin o melodie înainte de începerea cursului;

Este necesar să aveți 18 ani împliniți în momentul începerii cursului.

Durată

  • 6 săptămâni
  • 1 sesiune pe săptămână
  • 3 ore per sesiune cu începere de la ora 17:00

Despre  Noi

Academia a fost înființată în baza unui acord de franciză în anul 2011 și a funcționat 8 ani ca Institutul SAE București. După o perioada de 3 ani în primul campus, școala s-a mutat într-o nouă locație mult mai încăpătoare, în apropierea stației de Metrou Grivița. În această locație sustinem cursuri în domeniul Audio - Inginerie Audio, Live Sound, Producție Muzicală, Mixing dar și în domeniul Gaming, respectiv Modelare, Animație, Game Design, Level Design, Unreal. În timpul rămas liber, realizăm diverse proiecte muzicale: recording, mixing, mastering, voice over. Ca urmare a suspendarii activitatii pe perioada starii de urgenta, si a reluarii cursurilor in regim restrans, conform noilor prevederi de distantare sociala pe durata acestor luni ne puteti gasi in incinta Flaros, langa statia de metrou Timpuri Noi.