Tel: (+40) 0758 014 611

Cursul de Post Producție își propune să te introducă în lumea sunetului pentru reclame, film și nui numai. După acest curs, vei învăța deprinderile necesare pentru a putea lucra într-un studio de post producție, oferindu-ți informații esențiale despre cerințele industriei și totodată pregătindu-te să folosești unul din software-urile folosite cel mai des în acest domeniu la nivel internațional.

 Lector: Cristi Dobrică

Obiective

Cursul de Post Producție este perfect pentru cei care își doresc să obțină abilitățile esențiale pentru a lucra în industria audio pentru Reclame, sunet pentru Film sau TV. Acest curs te va trece prin workflow-ul unui inginer audio de post producție, punându-se accent pe practică în Pro Tools, unul din cel mai utilizate software-uri din acest domeniu, având la dispoziție materialele potrivite pentru a te pune într-o ipostază reală din lumea post producției.

În cadrul acestui curs, vei învăța toate stadiile din cadrul unei producții audio de reclamă, film sau tv:

  • Componența unei coloane sonore: dialog, efecte speciale de sunet, foley, ambianță, muzică.  
  • Pre-producția: planificare, abordare, format, locație, echipament, personal, etc.
  • Producția: înregistrarea sunetului, rolul operatorului de sunet și a operatorului de microfon.
  • Post-producția: importare audio, ADR, editare, eliminarea zgomotelor nedorite, mixare, exportare.

Vă va fi de folos acest curs dacă:

- Doriți să vă angajați în industria audio de post producție
- Vreți să învățați cele mai bune metode de editare și mixare în ipostaza unei lucrări de post producție
- Aveți nevoie de îndrumare în Pro Tools pentru a vă eficientiza metoda de lucru.

Calificare

Certificat Post Producție

Software

Pro Tools 12

Cerințe

Singura cerință este să aveți 18 ani împliniți în momentul începerii cursului.

Durată

  • 6 săptămâni 
  • 2 sesiuni/săptămână
  •  3 ore/sesiune 

Despre  Noi

Academia a fost înființată în baza unui acord de franciză în anul 2011 și a funcționat 8 ani ca Institutul SAE București. După o perioada de 3 ani în primul campus, școala s-a mutat într-o nouă locație mult mai încăpătoare, în apropierea stației de Metrou Grivița. În această locație sustinem cursuri în domeniul Audio - Inginerie Audio, Live Sound, Producție Muzicală, Mixing dar și în domeniul Gaming, respectiv Modelare, Animație, Game Design, Level Design, Unreal. În timpul rămas liber, realizăm diverse proiecte muzicale: recording, mixing, mastering, voice over. Ca urmare a suspendarii activitatii pe perioada starii de urgenta, si a reluarii cursurilor in regim restrans, conform noilor prevederi de distantare sociala pe durata acestor luni ne puteti gasi in incinta Flaros, langa statia de metrou Timpuri Noi.