Tel: (+40) 0758 014 611

Cursurile se axează pe principiile specifice și cerințele industriei audio și sunt concepute să includă o gamă largă de teme, pentru ca absolvenții să fie pregătiți pentru numeroasele alegeri de carieră existente în această zona dinamică de lucru.

Pentru a deveni Recording Studio Engineer, Live Engineer, Producer sau pentru a activa în meserii specifice domeniului audio, este necesară experiență practică combinată cu cunoștințe tehnice solide. Scopul nostru este de a combina cunoștințele teoretice cu multe ore individuale de practică, folosind resursele școlii pentru imprimare, mixaj și producție audio (studiouri). Ne asigurăm că toți cei care finalizeaza cursurile, vor dobândi abilitățile necesare pentru a realiza produse finite profesioniste și imprimări de calitate.

Certificare

  • Certificat Maestru de Sunet
  • Durată: 12 luni

Desfășurarea cursurilor

Full-time: 4 ședințe a câte 3 ore pe săptămână

Ședințe practice

Rezervări individuale
Acces la toate facilitățile 5 zile pe săptămână

Cerințe la înscriere

Varsta minimă: 18 ani
Dovadă de finalizare a 12 clase

Opțiuni de carieră:

Maestru de sunet
Asistent Inginer de Sunet
Specialist mixaj/masterizare
Operator Pro Tools
Specialist Sunet Live
Inginer de Emisie
Post Producție Audio
Editor Muzică și Dialog
Sunetist de locație
Producător de Muzică
Vânzări și Instalări sisteme de sunet

Dată de începere:

  • primavara 2021
  • Informatiile de pe site sunt cu caracter informativ. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la: office@mediaacademy.ro

Despre  Noi

Academia a fost înființată în baza unui acord de franciză în anul 2011 și a funcționat 8 ani ca Institutul SAE București. După o perioada de 3 ani în primul campus, școala s-a mutat într-o nouă locație mult mai încăpătoare, în apropierea stației de Metrou Grivița. În această locație sustinem cursuri în domeniul Audio - Inginerie Audio, Live Sound, Producție Muzicală, Mixing dar și în domeniul Gaming, respectiv Modelare, Animație, Game Design, Level Design, Unreal. În timpul rămas liber, realizăm diverse proiecte muzicale: recording, mixing, mastering, voice over. Ca urmare a suspendarii activitatii pe perioada starii de urgenta, si a reluarii cursurilor in regim restrans, conform noilor prevederi de distantare sociala pe durata acestor luni ne puteti gasi in incinta Flaros, langa statia de metrou Timpuri Noi.