Tel: (+40) 0758 014 611

Vrei să începi să lucrezi într-un Digital Audio Workstation și nu te poți decide care este cel mai potrivit pentru tine și în care să investești?

 


calendar
Calendar cursuri
inscrie te
Inscrie-te acum
tur
Rezerva un tur

Lector: Cristi Dobrică

La Media Academy ai ocazia de a experimenta și învăța trei dintre cele mai utilizare DAW-uri din industria muzicală: Pro Tools, Steinberg Cubase și Ableton Live.

Obiective

Fie că ești pasionat de producție muzicală, faci mixing sau mastering, ești un artist sau instrumentist care dorește să-și înregistreze propriile creații sau pur și simplu cauți un program în care să îți înregistrezi pod cast-ul, este imperativ să alegi cea mai bună soluție de înregistrare, editare, mixare sau masterizare.

Cursul de Intro în DAW îți oferă tot ce ai nevoie pentru a alege cea mai bună variantă pentru tine. În cadrul acestui curs, vei învăța gestionarea funcțiilor de bază a DAW-urilor: ProTools, Cubase și Ableton, punându-se accent pe structura și aranjarea unei compoziții muzicale.

O scurtă introducere a abilităților de mixaj este luată în considerare pentru a îmbunătăți abilitățile practice viitoare pentru sesiunile de înregistrare în studio. Scopul acestui curs este și de a dezvolta cunoștințele practice și muzicale ale cursantilor, pe lângă oportunitatea descoperirii soft-ului potrivit pentru tine, avanând ocazia de a învăța și ce presupune relaționarea profesionistă atunci când se lucrează într-un DAW cu artiști, instrumentiști, actori vocali, etc.

Conținutul cursului include:

- Introducere Ableton și funcțiile de bază ale acestuia
- Introducere Cubase și funcțiile de bază ale acestuia
- Introducere Pro Tools și funcțiile de bază ale acestuia
- Evidențierea diferențelor notabile între cele trei DAW-uri
- Rutări & Recording
- Practică în DAW

Vă va fi de folos acest curs dacă:

- Aveți nevoie de îndrumare în a folosi un software de înregistrare audio.
- Sunteți familiarizat cu un anumit DAW însă doriți să încercați și o altă opțiune.
- Vreiți să găsiți cea mai bună variantă de DAW și aveți nevoie de îndrumare.

Calificare

Certificat Intro în DAW

Software

Pro Tools, Steinberg Cubase, Ableton Live

Cerințe

Singura cerință este să ai 18 ani împliniți în momentul începerii cursului.

Durată

  • 3 săptămâni
  • 2 sesiuni / săptămână
  • 3 ore / sesiune

Despre  Noi

Academia a fost înființată în baza unui acord de franciză în anul 2011 și a funcționat 8 ani ca Institutul SAE București. După o perioada de 3 ani în primul campus, școala s-a mutat într-o nouă locație mult mai încăpătoare, în apropierea stației de Metrou Grivița. În această locație sustinem cursuri în domeniul Audio - Inginerie Audio, Live Sound, Producție Muzicală, Mixing dar și în domeniul Gaming, respectiv Modelare, Animație, Game Design, Level Design, Unreal. În timpul rămas liber, realizăm diverse proiecte muzicale: recording, mixing, mastering, voice over. Ca urmare a suspendarii activitatii pe perioada starii de urgenta, si a reluarii cursurilor in regim restrans, conform noilor prevederi de distantare sociala pe durata acestor luni ne puteti gasi in incinta Flaros, langa statia de metrou Timpuri Noi.