Tel: (+40) 0758 014 611

Acest curs scurt abordează noțiuni introductive ale programului Pro Tools, oferind la absolvire o înțelegere structurată și o utilizare de bază a acestui program.


calendar
Calendar cursuri
inscrie te
Inscrie-te acum
tur
Rezerva un tur

Lector: Cristi Dobrică

Obiective:

Cursul Intro Pro Tools, prezintă conceptele și principiile fundamentale ale programului Pro Tools, necesare pentru a finaliza un proiect de bază, de la configurarea inițială, până la un rezultat finit. De asemenea, studenții învață să construiască sesiuni care să includă înregistrări multi-track, secvențe MIDI și instrumente virtuale. Exercițiile și proiectele de manoperă introduc tehnicile esențiale pentru crearea sesiunilor, înregistrarea și importul audio și MIDI, editarea mediilor de sesiune, sesiunile de navigare și aranjarea materialelor media pe piese și utilizarea tehnicilor de procesare și mixare de bază pentru finalizarea unui proiect.

Conținutul cursului include:

- Funcțiile de bază ale Pro Tools;
- Navigare;
- Unelte de editare (Smart Tools);
- Rutări;
- Grupuri, Auxiliare și VCA;
- Markere;
- Recording;
- MIDI;
- Elastic Audio (Time stretch);

Vă va fi de folos acest curs, dacă:

- Aveți deja cunoștințe de bază, însă doriți să învățați structurat și să vă dezvoltați într-un mod profesional;
- Sunteți începător, dar familiarizat cu echipamentele audio și interfețe audio;

Calificare:

Certificat Intro Pro Tools.

Software:

Pro Tools 2019.6.

Cerințe:

Înclinație spre muzică;
Vârstă minimă 16 ani.

Durată:

  • 1 săptămână;
  • 5 sesiuni;
  • 2 ore / sesiune.

Despre  Noi

Academia a fost înființată în baza unui acord de franciză în anul 2011 și a funcționat 8 ani ca Institutul SAE București. După o perioada de 3 ani în primul campus, școala s-a mutat într-o nouă locație mult mai încăpătoare, în apropierea stației de Metrou Grivița. În această locație sustinem cursuri în domeniul Audio - Inginerie Audio, Live Sound, Producție Muzicală, Mixing dar și în domeniul Gaming, respectiv Modelare, Animație, Game Design, Level Design, Unreal. În timpul rămas liber, realizăm diverse proiecte muzicale: recording, mixing, mastering, voice over. Ca urmare a suspendarii activitatii pe perioada starii de urgenta, si a reluarii cursurilor in regim restrans, conform noilor prevederi de distantare sociala pe durata acestor luni ne puteti gasi in incinta Flaros, langa statia de metrou Timpuri Noi.