Tel: (+40) 0758 014 611

Fiecare proiect trebuie discutat individual pentru ca oferta să corespundă nevoilor și cerințelor beneficiarului. Dacă doriți lista completă a echipamentelor disponibile, vă rugăm să o solicitați. Organizarea sesiunii de lucru, lucrul cu echipamentele și softurile disponibile este în sarcina beneficiarului.

Pentru orice serviciu, rezervarea se face cu cel putin 4 zile în avans, iar plata cu cel puțin o zi în avans. La prețurile afișate se aplica TVA. Pentru discutarea proiectelor, detalii sau rezervări, vă invităm să ne contactați la adresa de email: office@mediaacademy.ro sau la telefon +40 758 014 611.

ÎNREGISTRĂRI AUDIO

 • Pentru înregistrările Audio, vor fi folosite Studio-ul A și Live Room-ul.
 • Prețul pentru fiecare oră individuală de studio este de 150 lei.
 • Pachet 8 ore pe sesiune de înregistrări, spațiul și echipament = 1000 lei. 

MIXAJ

 • Studio-ul B este cel dedicat operațiunilor de mixaj.
 • 10 ore pentru o piesă mixată de un inginer de sunet = 1000 lei
 • 10 ore de lucru pentru a vă mixa singuri piesele în comoditatea studioului nostru = 500 lei

MASTERIZARE

 • Pentru a efectua un master, vă punem la dispozitie studio-ul B.
 • Fiecare piesă mixată de noi va avea un cost fix de 200 lei pe master sau 50 lei pe ora dacă doriți să vă masterizati singur piesa in studioul nostru.
 • Fiecare piesă va fi analizată înainte de a primi aprobarea pentru rezervarea timpului în studio.

SALĂ REPETIȚII 

Pentru a efectua repetiții, vă punem la dispoziție Live Room-ul nostru, antifonat și tratat acustic în suprafață de 65 mp la prețul de 60 lei pe oră, pachet de 4 ore la prețul de 200 lei, sau sub formă de abonament lunar.

DETALII STUDIOURI

Studiourile noastre: Studio A, Studio B și LIVE ROOM sunt disponibile și în regim de închiriere pentru repetiții, înregistrare, mixaj sau masterizare. Studiourile sunt antifonate și tratate acustic.

 • Studio A este studioul principal și dispune de o sală live de aproximativ 65 metri pătrați și o cameră de control. 
 • Camera de control este echipată cu Consola AUDIENT ASP8024 și diverse echipamente analogice (Drawmer Dl251, TC Electronic M One si M2000). Softurile în care puteti lucra sunt Pro Tools 2019.6, Cubase 9 Pro, Ableton Live 10 dar și o vastă gamă de plugin-uri UAD, Izotope, McDSP, Waves.
 • Studio B este o combinație între artele mixajului și a masterizării. Este echipat cu componente audio de înaltă clasa, AVID Icon D Command echipat cu Pro Tools 2019.6 Ultimate ca și stație de lucru digitală (DAW) și dispune de o vastă gamă de plugin-uri UAD, Izotope, McDSP si Waves

Pentru lista de echipamente, vă rugăm apăsați aici.

Despre  Noi

Academia a fost înființată în baza unui acord de franciză în anul 2011 și a funcționat 8 ani ca Institutul SAE București. După o perioada de 3 ani în primul campus, școala s-a mutat într-o nouă locație mult mai încăpătoare, în apropierea stației de Metrou Grivița. În această locație sustinem cursuri în domeniul Audio - Inginerie Audio, Live Sound, Producție Muzicală, Mixing dar și în domeniul Gaming, respectiv Modelare, Animație, Game Design, Level Design, Unreal. În timpul rămas liber, realizăm diverse proiecte muzicale: recording, mixing, mastering, voice over. Ca urmare a suspendarii activitatii pe perioada starii de urgenta, si a reluarii cursurilor in regim restrans, conform noilor prevederi de distantare sociala pe durata acestor luni ne puteti gasi in incinta Flaros, langa statia de metrou Timpuri Noi.